Top

DUO TRAINING

Samen sterker, gezonder en meer energie

Kennismaking inplannen

DUO TRAINING

Intake inplannen?

Duosport Nijmegen

Revitalice

Bij Revitalice staat een persoonlijke aanpak voorop! Daarom bieden wij Duo Sport Training in Groesbeek aan waarbij je met jouw partner of sportmaatje gefocust aan jullie doelen kunt werken. Je hebt als duo een fitness training met één van ons waarbij we echt aandacht hebben voor jullie doelen. Tijdens deze duo personal training wordt niet alleen gekeken naar de inhoud van de training, maar maken we, afhankelijk van het gekozen pakket, een persoonlijk plan waarbij zowel beweging als voeding, ontspanning en mindset centraal staan. Hierbij hebben wij een holistische benadering op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Samen zorgen we ervoor dat jullie je fitter en vitaler voelen, zowel nu als in de toekomst!

Duo sporten in Nijmegen bij Revitalice personal training

Duo training Groesbeek

Revitalice

Duo trainingen bij Revitalice met een personal trainer

Bij Revitalice staat een persoonlijke aanpak voorop! Daarom bieden wij Duo Training in Groesbeek aan waarbij je met jouw partner of sportmaatje gefocust aan jullie doelen kunt werken. Je hebt met zijn tweeën een training samen met één van ons waarbij we echt aandacht hebben voor jullie doelen.

Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de inhoud van de training, maar maken we, afhankelijk van het gekozen pakket, een persoonlijk plan waarbij zowel beweging als voeding, ontspanning en mindset centraal staan. Hierbij hebben wij een holistische benadering op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Samen zorgen we ervoor dat jullie je fitter en vitaler voelen, zowel nu als in de toekomst!

revitalice
revitalice

Zo werkt het

Aanpak Duo Personal Training

In duos sporten bij Revitalice in Groesbeek

De duo trainingen die we samen zullen doen, zullen aangepast zijn op jullie niveau en doelen. In onze trainingen zullen we veel gebruik maken van elementen van (functionele) krachttraining, crossfit, circuittraining, cardio en trainen met eigen lichaamsgewicht. Zowel om jullie gemakkelijker te laten bewegen, als jullie sterker te maken en jullie uithoudingsvermogen te verbeteren. Naast het sporten met de personal trainer, zullen we bij het Vitality pakket ook veel tijd besteden aan voeding, levensstijl en mindset. Hiermee zorgen we ervoor dat jullie doelen zo snel mogelijk bereikt worden en ook op de lange termijn haalbaar blijven. Oude denkpatronen zullen hiervoor soms doorbroken moeten worden. Je vitaal voelen is immers meer dan alleen sporten! We vinden het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zowel fysiek als mentaal.

Neem contact met ons op

Zo werkt het

Aanpak Duo Training

De duo trainingen die we samen zullen doen, zullen aangepast zijn op jullie niveau en doelen. In onze trainingen zullen we veel gebruik maken van elementen van (functionele) krachttraining, crossfit, circuittraining, cardio en trainen met eigen lichaamsgewicht. Zowel om jullie gemakkelijker te laten bewegen, als jullie sterker te maken en jullie uithoudingsvermogen te verbeteren. Naast het sporten met de personal trainer, zullen we bij het Vitality pakket ook veel tijd besteden aan voeding, levensstijl en mindset.

Hiermee zorgen we ervoor dat jullie doelen zo snel mogelijk bereikt worden en ook op de lange termijn haalbaar blijven. Oude denkpatronen zullen hiervoor soms doorbroken moeten worden. Je vitaal voelen is immers meer dan alleen sporten! We vinden het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, zowel fysiek als mentaal.

In duos sporten bij Revitalice in Groesbeek

Duo training intake

Zijn jullie overtuigd om duo sport training in Groesbeek bij Revitalice te komen volgen? Meld je dan nu aan voor een intake. We plannen dan een kennismaking om te kijken wat jullie doelen zijn, hoe jullie in je vel zitten en of onze werkwijze bij jullie past. Hiervoor vragen we jullie om een welzijnsvragenlijst in te vullen. Hierin staan vragen over wie jullie zijn, of er blessures en/of specifieke klachten spelen, wat jullie sportachtergrond is, wat jullie doen in het dagelijks leven, hoe goed jullie slaappatroon is en komen er een aantal stellingen langs over jezelf en over jullie doelen. Na deze screening gaan we lekker samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jullie je fitter en vitaler voelen!

Plan een intake

Duo Training intake

Zijn jullie overtuigd om duo training in Groesbeek bij Revitalice te komen volgen? Meld je dan nu aan voor een intake. We plannen dan een kennismaking om te kijken wat jullie doelen zijn, hoe jullie in je vel zitten en of onze werkwijze bij jullie past. Hiervoor vragen we jullie om een welzijnsvragenlijst in te vullen.

Hierin staan vragen over wie jullie zijn, of er blessures en/of specifieke klachten spelen, wat jullie sportachtergrond is, wat jullie doen in het dagelijks leven, hoe goed jullie slaappatroon is en komen er een aantal stellingen langs over jezelf en over jullie doelen. Na deze screening gaan we lekker samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jullie je fitter en vitaler voelen!

Hoe zien de duo trainingen eruit?

Als we de intake afgerond hebben, hebben we een mooie basis om een vliegende start te maken met de duo personal trainingen in Groesbeek. We starten dan met een standaard training waarin we jullie niveau kunnen bepalen. Hierin zullen we een aantal primaire basisbewegingen oefenen. Het doel hiervan is dat jullie de dagelijkse bewegingen beter kunnen uitvoeren. De trainingen die daarop volgen zijn op maat gemaakt voor jullie doelen en niveau.

Bij het Vitality pakket gaan we ook aan de slag met jullie levensstijl en voedingspatroon, waarbij we praktische tips geven om jullie voeding te verbeteren. Voeding en gewicht houden jullie bij in een app en wij geven tips over bijvoorbeeld het gemakkelijk verlagen van de calorie-inname of verhogen van de eiwitinname. De personal trainer kijkt regelmatig mee in de app en geeft feedback, zodat jullie doelen ook echt behaald worden!

Als jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Duo personal training Revitalice Groesbeek

Hoe zien de duo trainingen eruit?

Duo personal training Revitalice Groesbeek

Als we de intake afgerond hebben, hebben we een mooie basis om een vliegende start te maken met de duo trainingen in Groesbeek. We starten dan met een standaard training waarin we jullie niveau kunnen bepalen. Hierin zullen we een aantal primaire basisbewegingen oefenen. Het doel hiervan is dat jullie de dagelijkse bewegingen beter kunnen uitvoeren. De trainingen die daarop volgen zijn op maat gemaakt voor jullie doelen en niveau.

Bij het Vitality pakket gaan we ook aan de slag met jullie levensstijl en voedingspatroon, waarbij we praktische tips geven om jullie voeding te verbeteren. Voeding en gewicht houden jullie bij in een app en wij geven tips over bijvoorbeeld het gemakkelijk verlagen van de calorie-inname of verhogen van de eiwitinname.

De personal trainer kijkt regelmatig mee in de app en geeft feedback, zodat jullie doelen ook echt behaald worden! Als jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Onze 4 pijlers

visie

mindset

Mindset

Samen erkennen en doorbreken we denkpatronen die de beste versie van jezelf in de weg staan.

voeding

Voeding

Gezonde voeding is van vitaal belang. Samen bespreken we de resultaten uit de screening die de basis vormen voor het persoonlijk voedingsadvies.

beweging

Beweging

We verbeteren dagelijkse bewegingspatronen om vanuit deze basis blessures te voorkomen en zo optimaal mogelijk te presteren.

ontspanning

ONTSPANNING

We zoeken de juiste balans tussen in- & ontspanning, zowel fysiek als mentaal.

Onze 4 pijlers

Visie

mindset

Mindset

Samen erkennen en doorbreken we denkpatronen die de beste versie van jezelf in de weg staan.

voeding

Voeding

Gezonde voeding is van vitaal belang. Samen bespreken we de resultaten uit de screening die de basis vormen voor het persoonlijk voedingsadvies.

beweging

Beweging

We verbeteren dagelijkse bewegingspatronen om vanuit deze basis blessures te voorkomen en zo optimaal mogelijk te presteren.

ontspanning

ONTSPANNING

We zoeken de juiste balans tussen in- & ontspanning, zowel fysiek als mentaal.

Wat kost het?

Onze duo sport abonnementen

Je kunt bij ons kiezen tussen verschillende duo sport abonnementsvormen, afhankelijk van jullie behoefte, doelen en eigen planning. Als jullie bij ons een abonnement afsluiten, dan is dit voor minimaal 3 maanden, zodat er voldoende tijd is om progressie te boeken. Daarna kunnen jullie uiteraard verlengen. De maandelijkse abonnementen zijn ideaal als jullie consistent bij ons duo training willen volgen. Zijn jullie liever wat meer flexibel, bijvoorbeeld omdat jullie veel in het buitenland zitten? Dan zijn onze strippenkaarten voor jullie waarschijnlijk ideaal. Hieronder vinden jullie de prijzen van onze maandelijkse abonnementen en strippenkaarten voor het normale duo training pakket en het Vitality pakket. Deze prijzen zijn per maand en per strippenkaart en gebaseerd op hoe vaak jullie bij ons komen trainen. Let op: deze prijzen zijn per persoon.

Wat kost het?

Onze duo abonnementen

Je kunt bij ons kiezen tussen verschillende abonnementsvormen, afhankelijk van jullie behoefte, doelen en eigen planning. Als jullie bij ons een abonnement afsluiten, dan is dit voor minimaal 3 maanden, zodat er voldoende tijd is om progressie te boeken. Daarna kunnen jullie uiteraard verlengen.

De maandelijkse abonnementen zijn ideaal als jullie consistent bij ons duo training willen volgen. Zijn jullie liever wat meer flexibel, bijvoorbeeld omdat jullie veel in het buitenland zitten? Dan zijn onze strippenkaarten voor jullie waarschijnlijk ideaal. Hieronder vinden jullie de prijzen van onze maandelijkse abonnementen en strippenkaarten voor het normale duo training pakket en het Vitality pakket. Deze prijzen zijn per maand en per strippenkaart en gebaseerd op hoe vaak jullie bij ons komen trainen. Let op: deze prijzen zijn per persoon.

Reguliere duo training abonnementen & strippenkaarten

 • 625
 • per strippenkaart
 • 12 sessies

 • Duo training (p.p.)
 • Meld je aan

Vitality duo training abonnementen & strippenkaarten

 • 185
 • per maand
 • 1x per week

 • Duo training (p.p.)
  Voedingsadvies
  Leefstijlbegeleiding
  Trainingsplan voor thuis
 • Meld je aan
 • 345
 • per maand
 • 2x per week

 • Duo training (p.p.)
  Voedingsadvies
  Leefstijlbegeleiding
  Trainingsplan voor thuis
 • Meld je aan
 • 775
 • per strippenkaart
 • 12 sessies

 • Duo training (p.p.)
  Voedingsadvies
  Leefstijlbegeleiding
  Trainingsplan voor thuis
 • Meld je aan
Aaron

Robin is iemand die veel tijd en aandacht steekt in het begeleiden. Hij is niet alleen motiverende coach, maar heeft ook super veel kennis is zijn vak. Hij maakt je een betere versie van jezelf!

Aaron
Maik testimonial

Robin heeft me begeleid met het opwerken voor de sporttesten van de politieacademie. Dit deed hij onder andere met een passend professioneel trainingsschema en door mijn doelen concreet te maken. In een korte tijd werd ik fitter dan ooit!

Maik
Remy

Robin heeft mij persoonlijk begeleid naar een top fit niveau. Hij luistert aandachtig naar je wensen en kijkt met een professionele houding naar je fysieke start niveau. Zijn no nonsense houding heb ik als zeer prettig ervaren!

Remy
Johan

Voordat ik bij Robin kwam heb ik veel medische behandelingen geprobeert van diverse specialisten zonder enig blijvend resultaat. Robin heeft serieus naar mijn klachten gekeken en deed veel research. Na 4 sessies merkte ik al een groot verschil!

Johan
Aaron

Robin is iemand die veel tijd en aandacht steekt in het begeleiden. Hij is niet alleen motiverende coach, maar heeft ook super veel kennis is zijn vak. Hij maakt je een betere versie van jezelf!

Aaron
Maik testimonial

Robin heeft me begeleid met het opwerken voor de sporttesten van de politieacademie. Dit deed hij onder andere met een passend professioneel trainingsschema en door mijn doelen concreet te maken. In een korte tijd werd ik fitter dan ooit!

Maik
Remy

Robin heeft mij persoonlijk begeleid naar een top fit niveau. Hij luistert aandachtig naar je wensen en kijkt met een professionele houding naar je fysieke start niveau. Zijn no nonsense houding heb ik als zeer prettig ervaren!

Remy
Johan

Voordat ik bij Robin kwam heb ik veel medische behandelingen geprobeert van diverse specialisten zonder enig blijvend resultaat. Robin heeft serieus naar mijn klachten gekeken en deed veel research. Na 4 sessies merkte ik al een groot verschil!

Johan

Neem contact op

Neem contact op